Werkwijze

Werkwijze De-Klusco:

Na het eerste telefonisch en/ of mail contact zal er in de meeste gevallen een eerste vrijblijvende schouwing van de te realiseren klus op locatie plaatsvinden.

Tijdens of vrij kort na de eerste vrijblijvende schouwing zal ik uw kluswensen verder met u doorspreken. Dit zodat u een  goed beeld krijgt van wat er in hoofdlijnen voor de te realiseren klus gaat gebeuren. Belangrijk vind ik het dat u in grote lijnen weet hoe De-Klusco uw kluswensen zal realiseren.

Na de eerste vrijblijvende schouwing, doe ik u per mail een passende vrijblijvende offerte toekomen. Wanneer u laat weten dat u zich in de offerte van De-Klusco kan vinden, zal ik in overleg met u een afspraak maken op welke dag(en)en tijd(en ) de werkzaamheden plaats kunnen vinden.  De-Klusco draagt zorg voor een nette en gedegen realisatie van uw kluswerkzaamheden.

Naast dat De-Klusco u in een vrijblijvende offerte voor uw klus een vaste aannemingssom binnen de geldende termijn van de offerte, kan aanbieden, is het ook mogelijk dat u voor bepaalde werkzaamheden een prijs per uur op regie / nacalculatie basis u wordt aangeboden. Natuurlijk kunt u dit zo gewenst van te voren al aan De-Klusco aangeven.

Bij bepaalde klussen kan het zijn dat ik een collega meevraag om de werkzaamheden te realiseren.

Aangesloten bij ZZP Nederland